Begynnelsen er den viktigste delen av arbeidet

Desillustrert

24.1.2019

Velkommen hit, til begynnelsen av en ny nettside. I mange år har jeg brukt ulike plattformer til å bygge en slags CV i form av blogginnlegg, fotorapporter og artikler om det jeg driver med. Siden jeg har noen baller i lufta, har det vært greit å ha et felles sted der trådene kan samles og skrives ut til et bilde av meg, hvem jeg er og hva jeg gjør. Denne siden overtar nå den funksjonen.

«Begynnelsen er den viktigste delen av arbeidet» sa Platon. Så jeg vil begynne med dette innlegget så du vet hensikten med det som står og skrives her.


På denne siden finner du informasjon om de tre hovedhattene jeg har på hodet nå:  illustrasjonsagent, NORSKE HEMMELIGHETER og foredragsholder. I tillegg er det en seksjon med store og små artikler og innlegg, som jeg håper vil gi deg et inntrykk av personligheten min og måten jeg jobber på. Kanskje ser du at jeg er rette personen å kontakte når du skal kjøpe illustrasjon, har lyst på et foredrag eller trenger et samarbeid om synlighet på nett.

Siden jeg er vant til å ha en del baller i lufta har jeg lært meg å ta i mot med oppklarende spørsmål, å gi videre med klare beskjeder og jeg slipper ikke ballen før jeg ser at mottager har godt grep.


Kort sagt om meg som person, så ferdes jeg under navnet Desillustrert i sosiale medier. Jeg er utdanna illustratør og jeg har skapt det digitale kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER. Jeg jobber som illustrasjonsagent for Illustratørene og jeg er engasjert i illustrasjon, folk, relasjoner, sosiale medier, hemmeligheter og fri fantasi basert på sann historie… Er fra og bor i Oslo.


Nå har du akkurat lest det aller første innlegget, jeg håper det var en god begynnelse.