DGTL 2019 Bodø og Tromsø

Foredrag/kurs

25.1.2019

Om det er én type hemmeligheter som har økt fra 2009 til nå, så er det hemmelighetene vi har rundt profilbilder, likes og ventetida når en snap eller melding er sendt…

For en start på foredragsåret 2019!
Denne uka snakka jeg på DGTL i Bodø og Tromsø om NORSKE HEMMELIGHETER og hemmelighetene vi har relatert til sosiale medier. Om det er én type hemmeligheter som har økt fra 2009 til nå, så er det hemmelighetene vi har rundt profilbilder, likes og ventetida når en snap eller melding er sendt…

DGTL er Nord-Norges største digitalkonferanse og det var utrolig stas å være listet opp som et av hovedforedragene. Konferansens mål er å bidra til økt kompetanse og kunnskap om digital markedsføring.

Mitt håp er at foredraget mitt ga refleksjon rundt de hemmelighetene som handler om sosiale medier og inspirasjon til å lage en liten snøball som kan rulle seg skikkelig stor, akkurat som NORSKE HEMMELIGHETER! Det er mye som skjer i et digitalt kunstprosjekt som kan ha overføringsverdi i digital markedsføring.

I tillegg til å møte masse hyggelige folk blant publikum og arrangørene fikk jeg en snartur nordover til mørketid, uoppdagede skatter i gatene og vind i håret!

I den relativt korte luka med dagslys sørga jeg for å få sett Bodø fra høyden – for en utsikt!

Fullsatt sal, søtt til kaffen og hemmeligheter om sosiale medier…

Eirik Norman Hansen holdt et energisk foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi. I pausene var vi tilgjengelige for spørsmål og prat med publikum. (Foto: @faadetsagt)

Et av tipsene jeg fikk før jeg dro var å sjekke ut den flotte gatekunsten i Bodø. Denne karen er laga av Phlegm. Heldigvis oppdage jeg trollet, før det oppdaga meg…

Litt annen kunst fra gata. Minnesmerke på kaia av István Lisztes etter katastrofebrannen ombord i “Erling Jarl” i 1958. Et godt eksempel på at man kan lære mye av en bys historie når kunst er tilgjengelig midt i bybildet.

Fullt hus også i Tromsø der hele tre storskjermer viste NORSKE HEMMELIGHETER. (Foto: DGTL sin facebookside/dgtlevent.no)

En hemmelighet relatert til sosiale medier, tilpasset foredragsformat sånn at også de på bakerste rad skal kunne lese teksten.

Dette var det eneste bildet jeg fikk av Tromsø, som viste styrke med vindkast og skikkelig uvær.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for tillitsvalgte fra hele landet organisert i Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund), hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.