Foredrag for Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund

Foredrag/kurs

16.1.2019

I sommer fikk jeg anledning til å besøke Hurdalsjøen i nydelig vær. Med meg i ryggsekken hadde jeg foredraget «NORSKE HEMMELIGHETER – på arbeidsplassen» og dagens publikum var 50 tillitsvalgte fra hele landet organisert i Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund). Med andre ord drømmekunden!

I forrige uke fikk jeg anledning til å besøke Hurdalsjøen i nydelig vær.
Med meg i ryggsekken hadde jeg foredraget «NORSKE HEMMELIGHETER – på arbeidsplassen» og dagens publikum var 50 tillitsvalgte fra hele landet organisert i Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund). Med andre ord drømmekunden!

Nydelig vær og flott publikum under besøket til Hurdalsjøen kurs- og konferansesenter.

Om det er noen på selve arbeidsplassen som kjenner til hemmeligheter fra før så er det kanskje den tillitsvalgte. Men som tillitsvalgt bærer man også med seg det vervet krever at taushetsplikt osv. Det ble altså slik at det kun var jeg som delte hemmeligheter denne dagen.

En av hemmelighetene som har vært med da jeg har trukket konklusjoner om arbeidslivets hemmeligheter….

Tusen takk til Postkom som inkluderte NORSKE HEMMELIGHETER i sin samling. Veldig hyggelig å høre at et innslag som dette ble verdsatt i et seminar som ellers var preget av mye fag.

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller noe annet gøy på din arbeidsplass? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter? Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller jeg om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra kollegaene og fra timene som glir forbi mellom 8 og 16. Bestill via Talerlisten. Du kan også lese om de fire andre foredragene jeg tilbyr.

Jeg kommer gjerne med litt farge til seminarer eller samlinger der det trengst noe for å bryte opp mye fag.

Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund) organiserer 17.600 medlemmer, hvorav 9.500 er yrkesaktive arbeidstakere i følgende bedrifter: Posten Norge AS, DNB ASA, Nets AS, Bring Warehousing AS, Bring Express Norge AS ogBring Transportløsninger AS.
Postkom er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge (LO) og LO Stat.