Foredrag på høstkonferansen til KS- kommunesektorens organisasjon

I neste uke samles politisk og administrativ ledelse i kommuner og fylkeskommuner i Akerhus, Buskerud og Østfold til høstkonferanse i regi av KS – kommunesektorens organisasjon.

På programmet står blant annet NORSKE HEMMELIGHETER og jeg gleder meg!

Foredraget mitt blir en skikkelig godtepose av blanda drops retta mot målgruppa som vil være til stede. I det øvrige programmet har jeg registrert ord som samfunnskontrakt, bærekraftig lokaldemokrati, dialog og innspillsrunde. Og kirsebæret på toppen – blir altså en titt inn i NORSKE HEMMELIGHETER sitt arkiv!

Har du en hemmelighet du vil dele som kan passe inn i dette? Tror du at du kan påvirke? Hva synes dere unge om kommunen? Om politikk? Hvordan synes du tilliten mellom innbyggere og folkevalgte er? Send inn her.

KS er landets største offentlige arbeidsgiverorganisasjon og forhandlingspart i lønnsoppgjørene.

Alle mine foredrag skreddersys arrangement, tema og målgruppe.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter med barn og familien i fokus på Nasjonal Barnevernskonferanse,  hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.

følg hva som skjer
Se flere prosjekter og nyheter
KONTAKT

Ta kontakt og fortell hva du trenger

Bruk knappen under å send meg en mail. Jeg kommer tilbake til deg så raskt som overhodet mulig :)

Ta kontakt