Foredrag på Nasjonal Barnevernskonferanse 2019

Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 arrangeres 31. oktober på Oslo Kongressenter i Oslo.

Jeg holder innlegg om NORSKE HEMMELIGHETER med barnet og familien i sentrum. Et foredrag og en stemme direkte fra dem som har hemmeligheter relatert til temaene som står på programmet.

Konferansens tema handler i år om hvordan samarbeid, innovasjon og ledelse kan bidra til å løse oppgavene i fremtidens barnevern. De ulike foredragene og innleggene er varierte fra innovasjonstakten i offentlig sektor til familieråd i voldssaker og hjelpetiltak for unge gamere.

Jeg skjønner godt at dette er the place to be om du er opptatt av dialog, erfaringsutveksling og utvikling i norsk barnevern.

Hele programmet for dagen er her.

Først på programmet 31. oktober. Et innblikk i hemmeligheter med familien og barn i sentrum.

Denne hemmeligheten gir håp. Alle trenger ikke å vite, noen ganger holder det å snakke med èn. (Denne hemmeligheten ble samlet inn i forbindelse med et samarbeid med Smiso -Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo- og er en av hemmelighetene som vises frem denne dagen.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.

følg hva som skjer
Se flere prosjekter og nyheter
KONTAKT

Ta kontakt og fortell hva du trenger

Bruk knappen under å send meg en mail. Jeg kommer tilbake til deg så raskt som overhodet mulig :)

Ta kontakt