Foredrag på Nasjonal Barnevernskonferanse 2019

Foredrag/kurs

15.10.2019

Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 arrangeres 31. oktober på Oslo Kongressenter i Oslo.

Jeg holder innlegg om NORSKE HEMMELIGHETER med barnet og familien i sentrum. Et foredrag og en stemme direkte fra dem som har hemmeligheter relatert til temaene som står på programmet.

Konferansens tema handler i år om hvordan samarbeid, innovasjon og ledelse kan bidra til å løse oppgavene i fremtidens barnevern. De ulike foredragene og innleggene er varierte fra innovasjonstakten i offentlig sektor til familieråd i voldssaker og hjelpetiltak for unge gamere.

Jeg skjønner godt at dette er the place to be om du er opptatt av dialog, erfaringsutveksling og utvikling i norsk barnevern.

Hele programmet for dagen er her.

Først på programmet 31. oktober. Et innblikk i hemmeligheter med familien og barn i sentrum.

Denne hemmeligheten gir håp. Alle trenger ikke å vite, noen ganger holder det å snakke med èn. (Denne hemmeligheten ble samlet inn i forbindelse med et samarbeid med Smiso -Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo- og er en av hemmelighetene som vises frem denne dagen.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.