Foredrag på Norske Boligbyggelags Landsforbunds Lederkonferanse

Foredrag/kurs

4.11.2019

Norske Boligbyggelags Landsforbund arrangerer Lederkonferanse om noen uker, og jeg skal holde foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER.

Temaet denne gang er hemmeligheter i borettslag og sameier. Nyheten ble nylig droppet på Christian Fredrik Mathisen, Direktør innovasjon og kompetanseutvikling i NBBL sin Facebook, og jeg liker så godt teksten han har skrevet til.

Tenk å kunne gi innsikt i ellers utilgjengelige deler av bolivet.
Tusen takk til alle dere som deler så raust av hemmelighetene deres!

Har du en hemmelighet som handler om ditt boliv du har lyst å sende inn? Trykk her;)

«Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser, samt å påvirke myndighetene slik at det føres en aktiv og bærekraftig bolig- og bygningspolitikk som sikrer alle medlemmer rett til en god bolig og et godt bomiljø.»  killde: nbbl.no

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om dødenfor Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.