Foredrag på Norske Boligbyggelags Landsforbunds Lederkonferanse

Norske Boligbyggelags Landsforbund arrangerer Lederkonferanse om noen uker, og jeg skal holde foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER.

Temaet denne gang er hemmeligheter i borettslag og sameier. Nyheten ble nylig droppet på Christian Fredrik Mathisen, Direktør innovasjon og kompetanseutvikling i NBBL sin Facebook, og jeg liker så godt teksten han har skrevet til.

Tenk å kunne gi innsikt i ellers utilgjengelige deler av bolivet.
Tusen takk til alle dere som deler så raust av hemmelighetene deres!

Har du en hemmelighet som handler om ditt boliv du har lyst å sende inn? Trykk her;)

«Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser, samt å påvirke myndighetene slik at det føres en aktiv og bærekraftig bolig- og bygningspolitikk som sikrer alle medlemmer rett til en god bolig og et godt bomiljø.»  killde: nbbl.no

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om dødenfor Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.

følg hva som skjer
Se flere prosjekter og nyheter
KONTAKT

Ta kontakt og fortell hva du trenger

Bruk knappen under å send meg en mail. Jeg kommer tilbake til deg så raskt som overhodet mulig :)

Ta kontakt