NORSKE HEMMELIGHETER på Nasjonal Barnevernskonferanse 2019

Foredrag/kurs

31.10.2019

I dag hadde jeg æren av å åpne Nasjonal Barnevernskonferanse 2019 med et innlegg om NORSKE HEMMELIGHETER.

Hemmelighetene jeg presenterte hadde barnet og familien i sentrum, og var en stemme direkte fra dem som har hemmeligheter relatert til temaene som sto på dagens program.

Konferansen ble arrangert på Oslo Kongressenter med rundt 800 deltagere. Dette var the place to be om du er opptatt av dialog, erfaringsutveksling og utvikling i norsk barnevern.

Årets tema handler om hvordan samarbeid, innovasjon og ledelse kan bidra til å løse oppgavene i fremtidens barnevern. De ulike foredragene og innleggene var varierte fra innovasjonstakten i offentlig sektor til familieråd i voldssaker og hjelpetiltak for unge gamere.

NORSKE HEMMELIGHETER fulgte dagen som en rød tråd ved å være åpningsnummer, dekor på programbladet og med fire ulike hemmeligheter som ble vist på storskjerm i pausene gjennom dagen.

Dagens foredrag hadde famillien og barn i fokus.

Fullt hus på Oslo Kongressenter.

Rundt 800 personer i publikum fikk servert NORSKE HEMMELIGHETER til kaffen i dag tidlig.

Årets program for Nasjonal barnevernskonferanse.

Så var målet å gjøre denne fine blomsten om til veggpryd når man selv gikk på scena!
😉

Like før det braka løs! Sosiale medier er alltid med – og min morgen ble delt på Instagram

En av fire hemmeligheter som fungerte som pausebilder gjennom dagen. En flott måte å lage en rød tråd for dagen – og samtidig rette fokus mot dem konferansen egentlig handler om: barna og familiene deres.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for Finn.no, hemmeligheter om dødenfor Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.