PechaKucha Night Oslo vol. 47

Foredrag/kurs

22.1.2019

Høstens første utgave av PechaKucha Oslo ble arrangert i forrige uke og da sto NORSKE HEMMELIGHETER på programmet.Med 6 minutter, 40 sekunder og 20 slides til rådighet snakka jeg om hvorfor vi må snakke mer om hemmeligheter.Salen var proppa for anledningen med over 430 fine folk!

Kjempehyggelig kveld med masse interessante miniforedrag og fine musikalske innslag. Om du har lyst på inspirasjon kan en kveld på PechaKucha virkelig anbefales.

For meg som skulle på scenen må jeg si at opplegget var knallbra arrangert med god info både i forkant og underveis i kvelden.

Vil du vite hvordan du kan få NORSKE HEMMELIGHETER til jobben din neste gang dere skal ha Kick Off, julebord eller noe annet der et foredrag kan passe, les mer her!;)

PechaKucha ble startet i Tokyo i 2003 og er et kulturelt event hvor deltakere fra arkitektur, design, film, kunst, musikk og vitenskap møtes, og uformelt viser seg og sitt arbeid i en serie korte presentasjoner. Du kan lære mer her.

PechaKucha vol. 47 ble arrangert på Doga.

Takk til flinke arrangører. Spesielt til min kontakt Siri Holmboe Høibo.

Kvelden besto av små foredrag om alt fra å redde de norske fyr langs kysten, kroppsvæsker til lokalavisoverskrifter ved Ken André Ottesen.

Musikalsk innslag av Einar Stokke Fadnes.

Selve programmet.

Hyggelig å bli omtalt som et some-fenomen i PechaKucha sin presentasjon av NORSKE HEMMELIGHETER.

Mine foredrag finner du her.