Utvalgt foredragsholder når Talerlisten arrangerer smakebiter av sju flinke foredragsholdere.

Foredrag/kurs

12.5.2019

5. juni arrangerer Talerlisten en prøvesmaking av dyktige foredragsholderne de representerer.

Jeg er kjempestolt over å være en av de sju utvalgte denne dagen. Min smakebit/foredrag heter Norske hemmeligheter - et utvalg av det vi ikke sier høyt og om hvordan hemmeligheter kan brukes til å snakke om nesten alt...

Fra Talerlistens side på Facebook

For det er virkelig sånn at jeg kan skreddersy foredragene mine rettet mot ganske spesifikke tema. Jeg gleder meg til å vise hvordan mine foredrag kan se ut, hvordan NORSKE HEMMELIGHETER kan være et bakteppe for å snakke om det meste og hvordan jeg formidler fra en scene.

Arrangementet er ment for deg som arrangerer seminarer og kick off på egne- eller kunders vegne. Begrenset antall plasser.

Pris er 400,- pluss moms inkl. lunsj, bestilles her. (https://www.checkin.no/event/19081/talerlistens-utvalgte-smakebiter-fra-7-foredragsholdere)


Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad! Kanskje kjenner du noen som jobber med events eller konferanse? Les mer om mine foredrag her.