Utvalgt foredragsholder når Talerlisten arrangerer smakebiter av sju flinke foredragsholdere.

5. juni arrangerer Talerlisten en prøvesmaking av dyktige foredragsholderne de representerer.

Jeg er kjempestolt over å være en av de sju utvalgte denne dagen. Min smakebit/foredrag heter Norske hemmeligheter - et utvalg av det vi ikke sier høyt og om hvordan hemmeligheter kan brukes til å snakke om nesten alt...

Fra Talerlistens side på Facebook

For det er virkelig sånn at jeg kan skreddersy foredragene mine rettet mot ganske spesifikke tema. Jeg gleder meg til å vise hvordan mine foredrag kan se ut, hvordan NORSKE HEMMELIGHETER kan være et bakteppe for å snakke om det meste og hvordan jeg formidler fra en scene.

Arrangementet er ment for deg som arrangerer seminarer og kick off på egne- eller kunders vegne. Begrenset antall plasser.

Pris er 400,- pluss moms inkl. lunsj, bestilles her. (https://www.checkin.no/event/19081/talerlistens-utvalgte-smakebiter-fra-7-foredragsholdere)


Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad! Kanskje kjenner du noen som jobber med events eller konferanse? Les mer om mine foredrag her.

følg hva som skjer
Se flere prosjekter og nyheter
KONTAKT

Ta kontakt og fortell hva du trenger

Bruk knappen under å send meg en mail. Jeg kommer tilbake til deg så raskt som overhodet mulig :)

Ta kontakt