Book meg til ditt neste arrangement!

Som foredragsholder er jeg engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. I tillegg til faste tema kan egne foredrag og workshops skreddersys tematikk og anledning på forespørsel.

Til foredrag
Hva holder jeg foredrag om?

Jeg snakker om hemmeligheter og hva 10 års arbeid med NORSKE HEMMELIGHETER kan fortelles oss om ulike tema, tida vi lever i og hvordan det er å drive et digitalt kunstprosjekt på nett. Innenfor de innsendte hemmelighetene, er det mange vinklinger å velge fra og alle foredrag skreddersys tematikk og anledning.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for tillitsvalgte fra hele landet organisert i Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund), hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for Nord-Norges største digitalkonferanse DGTL og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Hvordan kan foredraget bli riktig for mitt publikum?

Når du bestiller et foredrag er det fint å få vite anledning og hvilke forventinger du har til det publikum skal sitte igjen med etter et foredrag med meg.

Er det et kick-off, sommerfest eller julebord der hensikten er å ha et gøyalt innslag som skal få folk til å le, eller er det en fagdag der du har du et ønske om at publikum skal bli inspirert til å ta med seg overførbar kunnskap tilbake til arbeidshverdagen?

Jeg skreddersyr mine foredrag og tar alltid en telefonsamtale for å sikre at innhold og ønsker blir ivaretatt. Alle mine foredrag bookes gjennom Talerlisten.

Hva er Talerlisten.no?

Talerlisten hjelper arrangører å finne gode foredragsholdere, kursholdere og konferansierer. Du kan tenke på dem som en blanding av Tripavisor og Airbnb. De samler, viser fram og formidler foredragsholdere.

For meg er Talerlisten en seriøs aktør som tar seg av det praktiske rundt mine foredrag, fra bestilling til utsendelse av faktura etter foredrag.

Litt skryt

"Vi i Volumfestivalen har hatt et foredrag med Cathrine Finstad som en del av vårt litteraturprogram. Dette var vi særdeles fornøyd med. Med engasjement og innlevelse ga hun oss et innblikk i opprinnelsen bak norske hemmeligheter, og hva de forteller om det norske folk."

Mina Løken & Malin Lassemo — Volumfestivalen Litteratur

"Undertegnede vil med dette anbefale Cathrine Louise Finstad fra Norske Hemmeligheter som foredragsholder der dette temaet er interessant. Hun er en levende og god foredragsholder og var veldig godt forberedt da hun møtte hos oss 26. april 2014. Foredraget er både interessant, morsomt og tankevekkende, og jeg kan tenke meg at det kan passe i de fleste fora."

Toril S. Kojan — Leder Kunstterapiforeningen i Norge

"Hatt foredrag med Cathrine Louise på Design og kommunikasjon i digitale medier. Og det har vært et utrolig spennende foredrag om «Norske Hemmeligheter»! Forklarer ting på en utrolig fin og kreativ måte. Vil virkelig anbefale henne til andre."

Silje Rasmussen Sandnes — Student ved Oslo Met - Design og kommunikasjon i digitale medier 2018-2019

"3. klasse på medier og kommunikasjon ved Nannestad VGS hadde gleden av å få besøk av Cathrine Louise Finstad 1 mars 2018. Cathrine presenterte konseptet og historien til norske hemmeligheter, illustrasjonens nytteverdi og mangfold, og hun ga elevene et innblikk i hvordan de selv kan best fremstille seg best på sosiale medier. Dagen bød og på en kreativ workshop der elevene fikk utdelt hemmeligheter de skulle illustrere."

Kine Marie Kapaasen Madsen — Lærer, Medier og kommunikasjon ved Nannestad VGS

"Morsomt og annerledes foredrag."

Øystein Moen — Postkom

"… Finstads morsomme og overraskende vinklinger bidro til forståelse for illustrasjoners nytteverdi og egenverdi. Hun skapte engasjement blant publikum med sin uanstrengte formidlingsmåte. I tillegg til foredraget ledet hun også en kort og effektiv workshop basert på Norske hemmeligheter. 150 konferansedeltakere fikk utdelt til sammen 8 ulike hemmeligheter fra arkivet og fikk tegne hver sin hemmelighet. I et evalueringsskjema som ble sendt ut i ettertid ble Finstads innlegg trukket fram som et høydepunkt av flere deltakere…."

Peter Haakonsen— Oslo Met (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus). Hele referansen kan leses på min profil hos Talerlisten
Se flere foredrag

Book meg til ditt neste arrangement!

Som foredragsholder er jeg engasjert, fri og har en levende formidlingsmåte som får publikum interessert. I tillegg til