Refleksjon rundt hemmeligheter som handler om sosiale medier og inspirasjon til å lage en liten snøball som kan rulle seg skikkelig stor!

December 4, 2018

Hurra jeg skal på foredragsturné!Jeg vet ikke hvor mange byer som må til for å kalle det en turné, men for meg funker det fint med to! I januar reiser jeg til DGTL i Bodø og Tromsø med foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER.DGTL er Nord-Norges største digitalkonferanse og det er utrolig stas å være listet opp som et av hovedforedragene. Konferansens mål er å bidra til økt kompetanse og kunnskap om digital markedsføring. Mitt håp er at mitt bidrag vil gi refleksjon rundt de hemmelighetene som handler om sosiale medier og inspirasjon til å lage en liten snøball som kan rulle seg skikkelig stor![caption id="attachment_2673" align="aligncenter" width="650"]

Veldig stas å bli trukket frem som et av hovedforedragene i 2019. Jeg gleder meg![/caption]BODØSted: Radisson BluDato: 9. januar 2019TROMSØSted: Clarion Hotel The EdgeDato: 10. januar 2019[caption id="attachment_2674" align="aligncenter" width="650"]

For første gang har jeg også levert et videobidrag i fobindelse med markedsføring av konferansen. Den ligger på DGTL sine Facebooksider.[/caption]Mer info om DGTL her.Vil du vite mer om mine foredrag kan du lese mer på min profil hos Talerlisten.

se andre innlegg her
Ressursark til lærere i koronatiden

Etter ønske har jeg laget et fullverdig ressursark til lærere i skolen som søker inspirasjon til skoleoppgaver relatert til NORSKE HEMMELIGHETER.

Særlig nå, i en tid med mye hjemmeskole.

Les her
Plutselig, som et virus, har hemmelighetene om koronaviruset formert seg

«Jeg er livredd nå for hva som vil skje i Norge og verden. Vi vet ikke hva som venter oss nå», anonymt innsendt hemmelighet.

Les her
For 2020 ønsker jeg at ensomhet blir noe vi kan snakke om, og ikke holde hemmelig.

Det er mye som er annerledes i innspurten av året. Butikkenes åpningstider går fra å være helåpent til sluser man må treffe. Frekvensen på 30 graders finvask  økes i takt med invitasjoner og julebord. Det bygges opp mot selveste høydepunktet som smeller av den 31. desember! Årets siste - og årets første fest.

Les her
Se flere innlegg her