Samarbeid på Instagram i forbindelse med lansering av film

September 4, 2019

Det er så gøy når NORSKE HEMMELIGHETER finner samarbeidspartnere som passer perfekt til vårt konsept. Nylig har vi hatt et samarbeid med Ape&Bjørn i forbindelse med lansering av filmen Hjelperytteren.

Dette innlegget handler om dette samarbeidet, og er ment som et informativt innlegg til andre som skulle ønske å samarbeide med oss og som selvsagt matcher prosjektet.

Hjelperytteren er et humoristisk skråblikk på hvordan vi hyller våre idrettshelter, men lar de stå alene når det stormer som verst. I filmen avslører tidligere proffsyklist Kimberly ‘Kim’ Karlsen at hun har brukt av prestasjonsfremmende medikamenter gjennom store deler av karrieren. Hva skjer når en hemmelighet om doping avsløres?

Vi løste samarbeidet slik at Kimberly ‘Kim’ Karlsen sin hemmelighet ble illustrert og delt sammen med trailer for filmen. Totalt delte vi én post med en illustrert hemmelighet og en video av filmtrailer på 1 minutt. I tillegg inneholdt posten en giveaway av totalt 4 billetter til premieren av filmen. Hele landet kunne delta da filmen vises på de fleste kinoer.

En sykkel-emoji markerer dem som har lyst til å delta i giveawayen. Selve posten er en illustrert hemmelighet sendt inn av hovedpersonen i filmen, og glir godt inn i feeden til NORSKE HEMMELIGHETER.

Ved å swipe ser man traileren til filmen der hovedpersonen avslører en hemmelighet…

Resultatet av posten var 2154 likes og 525 kommentarer.
Posten ble delt mandag morgen og vinneren ble trukket onsdag morgen.
Vinneren ble trukket ved hjelp av Random number generator.
Se også skjermdumpen under for innsikt for utfyllende tall.

Innsikten viser godt eksponering. Skjermdumpen er tatt rett etter trekningen ca klokka 10:00 onsdag 28/8.

Innsikt én uke etter trekningen, onsdag 4 september, ca klokka 09, viser at posten fortsatt blir godt sett.

Alle samarbeid med NORSKE HEMMELIGHETER skreddersys, fra større samarbeid til enkelte poster. For Riksteatret, Indie Film og SMISO Oslo har vi hatt større opplegg der vi over en periode har delt hemmeligheter med et visst tema for både å sette fokus på en problemstilling, samt synliggjøre budskapet fra samarbeidspartner. Les for eksempel oppsummeringen av samarbeidet med Indiefilm i forbindelse med Røverdatter her.

Komersielle samarbeid gjør det mulig for NORSKE HEMMELIGHETER å vokse videre.

Tusen takk til Ape&Bjørn for hyggelig og smidig samarbeid!

Har du lyst til å samarbeid med NORSKE HEMMELIGHETER?
Ta kontakt!=)

se andre innlegg her
Ressursark til lærere i koronatiden

Etter ønske har jeg laget et fullverdig ressursark til lærere i skolen som søker inspirasjon til skoleoppgaver relatert til NORSKE HEMMELIGHETER.

Særlig nå, i en tid med mye hjemmeskole.

Les her
Plutselig, som et virus, har hemmelighetene om koronaviruset formert seg

«Jeg er livredd nå for hva som vil skje i Norge og verden. Vi vet ikke hva som venter oss nå», anonymt innsendt hemmelighet.

Les her
For 2020 ønsker jeg at ensomhet blir noe vi kan snakke om, og ikke holde hemmelig.

Det er mye som er annerledes i innspurten av året. Butikkenes åpningstider går fra å være helåpent til sluser man må treffe. Frekvensen på 30 graders finvask  økes i takt med invitasjoner og julebord. Det bygges opp mot selveste høydepunktet som smeller av den 31. desember! Årets siste - og årets første fest.

Les her
Se flere innlegg her