Samarbeid på Instagram i forbindelse med lansering av film

September 4, 2019

Det er så gøy når NORSKE HEMMELIGHETER finner samarbeidspartnere som passer perfekt til vårt konsept. Nylig har vi hatt et samarbeid med Ape&Bjørn i forbindelse med lansering av filmen Hjelperytteren.

Dette innlegget handler om dette samarbeidet, og er ment som et informativt innlegg til andre som skulle ønske å samarbeide med oss og som selvsagt matcher prosjektet.

Hjelperytteren er et humoristisk skråblikk på hvordan vi hyller våre idrettshelter, men lar de stå alene når det stormer som verst. I filmen avslører tidligere proffsyklist Kimberly ‘Kim’ Karlsen at hun har brukt av prestasjonsfremmende medikamenter gjennom store deler av karrieren. Hva skjer når en hemmelighet om doping avsløres?

Vi løste samarbeidet slik at Kimberly ‘Kim’ Karlsen sin hemmelighet ble illustrert og delt sammen med trailer for filmen. Totalt delte vi én post med en illustrert hemmelighet og en video av filmtrailer på 1 minutt. I tillegg inneholdt posten en giveaway av totalt 4 billetter til premieren av filmen. Hele landet kunne delta da filmen vises på de fleste kinoer.

En sykkel-emoji markerer dem som har lyst til å delta i giveawayen. Selve posten er en illustrert hemmelighet sendt inn av hovedpersonen i filmen, og glir godt inn i feeden til NORSKE HEMMELIGHETER.

Ved å swipe ser man traileren til filmen der hovedpersonen avslører en hemmelighet…

Resultatet av posten var 2154 likes og 525 kommentarer.
Posten ble delt mandag morgen og vinneren ble trukket onsdag morgen.
Vinneren ble trukket ved hjelp av Random number generator.
Se også skjermdumpen under for innsikt for utfyllende tall.

Innsikten viser godt eksponering. Skjermdumpen er tatt rett etter trekningen ca klokka 10:00 onsdag 28/8.

Innsikt én uke etter trekningen, onsdag 4 september, ca klokka 09, viser at posten fortsatt blir godt sett.

Alle samarbeid med NORSKE HEMMELIGHETER skreddersys, fra større samarbeid til enkelte poster. For Riksteatret, Indie Film og SMISO Oslo har vi hatt større opplegg der vi over en periode har delt hemmeligheter med et visst tema for både å sette fokus på en problemstilling, samt synliggjøre budskapet fra samarbeidspartner. Les for eksempel oppsummeringen av samarbeidet med Indiefilm i forbindelse med Røverdatter her.

Komersielle samarbeid gjør det mulig for NORSKE HEMMELIGHETER å vokse videre.

Tusen takk til Ape&Bjørn for hyggelig og smidig samarbeid!

Har du lyst til å samarbeid med NORSKE HEMMELIGHETER?
Ta kontakt!=)

se andre innlegg her
Det er en vei ut av avhengighet

Norske Hemmeligheter har denne høsten samlet inn hemmeligheter om avhengighet i samarbeid med Blå Kors, den største ideelle aktøren innen rus, alkohol og avhengighet i Norge. Blå Kors jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling og oppfølging etter behandling. Les mer om Blå Kors her.

Les her
Det du skjuler mellom husets fire vegger, skjer også i mange andre hjem

Dette er et betalt samarbeid

Norske Hemmeligheter har denne høsten samlet inn hemmeligheter om avhengighet i samarbeid med Blå Kors, den største ideelle aktøren innen rus, alkohol og avhengighet i Norge. Blå Kors jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling og oppfølging etter behandling. Les mer om Blå Kors her.

Les her
Når noe framstår helt normalt, men skurrer skikkelig i magen.

Dette er et betalt samarbeid

Norske Hemmeligheter har i september samlet inn hemmeligheter om avhengighet i samarbeid med Blå Kors, den største ideelle aktøren innen rus, alkohol og avhengighet i Norge. Blå Kors jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling og oppfølging etter behandling. Les mer om Blå Kors her.

Les her
Se flere innlegg her