NORSKE HEMMELIGHETER på FINNurlig dag 2019

Foredrag/kurs

1.3.2019

Hvert år har arrangerer Finn.no sin internkonferanse, FINNurlig dag, der formålet er faglig påfyll og inspirasjon. I år hadde jeg gleden av å være på programmet sammen flere dyktige foredragsholdere og inspiratorer. Med meg i veska hadde jeg blant annet hemmeligheter om arbeidsliv og noen hemmeligheter der oppdragsgiveren, Finn.no, var nevnt!

Det er ekstra gøy når jeg finner så klare hemmeligheter som kan knyttes mot dem som sitter i salen og det var en del humring da vi så på hemmelighetene som folket hadde sendt inn om Finn.no.

Alltid veldig hyggelig med gode referanser på profilen min hos Talerlisten.

På programmet FINNurlig dag 2019. Drista meg også til en heistur, selv om en av hemmelighetene jeg hadde med denne dagen handla om potensielt latskap…

Dagens foredrag om hva som sendes inn til NORSKE HEMMELIGHETER, hva prosjektet kan bety og hvilke hemmeligheter vi ikke snakker om på arbeidsplassen. (Foto: Instagram/ @Talerlisten )

Alle mine foredrag skreddersys og da er det ekstra gøy å ta med et par hemmeligheter direkte knytta til oppdragsgiveren Finn.no – denne her tror jeg det er mange som kan kjenne seg igjen i…

… men all scrolling er ikke bra. Fint å kunne flere ulike sider av hvordan folk tenker rundt bruken av Finn.no.

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad!

Jeg skreddersyr foredragene slik at de passer tematikken for konferansen, seminaret eller kick-off´n.

Tidligere har jeg blant annet snakket om hemmeligheter i arbeidslivet for tillitsvalgte fra hele landet organisert i Postkom (Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund), hemmeligheter om døden for Norsk Sykepleierforbund Student, om hemmeligheter i sosiale medier for DGTL  og om prosjektet som helhet i forbindelse med psykisk helse for Frelsesarmeen.

Les mer om mine foredrag her.