DGTL 2019 Bodø og Tromsø

Foredrag/kurs

25.1.2019

Om det er én type hemmeligheter som har økt fra 2009 til nå, så er det hemmelighetene vi har rundt profilbilder, likes og ventetida når en snap eller melding er sendt…

PechaKucha Night Oslo vol. 47

Foredrag/kurs

22.1.2019

Høstens første utgave av PechaKucha Oslo ble arrangert i forrige uke og da sto NORSKE HEMMELIGHETER på programmet.Med 6 minutter, 40 sekunder og 20 slides til rådighet snakka jeg om hvorfor vi må snakke mer om hemmeligheter.Salen var proppa for anledningen med over 430 fine folk!

Hva koster en illustrasjon?

Desillustrert

23.1.2019

Jeg har gjesteforelest i noen år for illustrasjonsklassen på Høyskolen Kristiania i Oslo. Det er alltid veldig hyggelig å treffe studenter, og ekstra gøy er det når avgangsstudentene skal jobbe med egne prosjekter som siste del av utdanninga. Det betyr i prinsippet at jeg er så heldig å få sniktitte inn i det som fremtidas illustratører er interessert i akkurat nå.

Begynnelsen er den viktigste delen av arbeidet

Desillustrert

24.1.2019

Velkommen hit, til begynnelsen av en ny nettside. I mange år har jeg brukt ulike plattformer til å bygge en slags CV i form av blogginnlegg, fotorapporter og artikler om det jeg driver med. Siden jeg har noen baller i lufta, har det vært greit å ha et felles sted der trådene kan samles og skrives ut til et bilde av meg, hvem jeg er og hva jeg gjør. Denne siden overtar nå den funksjonen.